top of page

OVER ONS

BESTUUR

 

Onze stichting is een kleinschalige organisatie. Ons bestuur telt vier leden. Iedereen versterkt het team vanuit eigen expertise. Het bestuur werkt op vrijwillige basis, zonder dat zij een een vergoeding voor hun werkzaamheden krijgen. 

De drijvende kracht achter Maha Mata is Linda Scheppink, de oprichter en voorzitter. 

VISIE & MISSIE

Maha Mata helpt kinderen en gehandicapten in Nepal. Wij streven er naar de negatieve spiraal van kinderarbeid en armoede te doorbreken door lokale projecten te ondersteunen. Wij richten ons op onderwijs en gezondheidszorg en besteden extra aandacht aan onderwijs voor meisjes en zorg voor moeder en kind. 

VRIJWILLIGERS

Bij ons is iedereen een vrijwilliger. Niemand verdient ergens aan. Alleen zo komt het geld 1-op-1 bij de juiste mensen en projecten terecht. Gemiddeld is onze overhead slechts 0,05%. Het is een voorrecht om je door zoveel mensen belangeloos gesteund te weten. 

ontstaan.jpg

ONTSTAAN

Nadat Linda enkele malen door Nepal reisde, startte zij een actie om lepra-patiënten te helpen. Zij wilde voor haar 50ste verjaardag iets terug doen. Van het een kwam het ander en in 2004 is Maha Mata opgericht. Zij zal nooit meer een toeschouwer zijn. 

bottom of page