DONEREN

WORD VASTE DONATEUR

​​

Kiest u voor een maandelijks vast bedrag, dan vertalen wij dat naar structurele hulp, bijvoorbeeld school- en lunchgeld voor de allerarmsten. U kunt eenmalig een gift doen, kiezen voor een onderhandse akte of een bepaald project. Mogelijkheden genoeg!

HARTVERWARMEND

 

Veldwerk 20 jaar. Het was een fijn en goed georganiseerd feest in Heiloo (goed gedaan bestuur!!). Ter ere van het 20-jarig bestaan werd tijdens het feest o.a. de dank naar ons als partner uitgesproken en een prachtig boek van René gepresenteerd, dat we natuurlijk hebben gekocht.

ACTIES EN EVENEMENTEN

 

Maatschappelijke organisaties zetten zich vaak in voor een goed doel. Wilt u iets op touw zetten voor Maha Mata? Wij geven graag een presentatie ter ondersteuning! Zelf organiseren wij jaarlijks de sponsortocht Voetprints voor Nepal, voor wandelaars en fietsers met steeds een mooi, nieuw doel.

ANBI

Maha Mata is een ANBI (Algemeen Nut Beogende instelling). Giften doneren aan onze stichting geeft niet alleen voldoening, maar ook belastingvoordeel voor particulieren en bedrijven. Lees hier  alles over de ANBI en voorwaarden.

0181-663821

info@mahamata.nl

Nieuwesluisplein 33

3218VP Heenvliet

IBAN NL80 INGB 0000 0081  83

BIC   INGBNL2A

KvK   24359674

ANBI 22469

@ Maha Mata Nederland