DONEREN

WORD VASTE DONATEUR

​​

Kiest u voor een maandelijks vast bedrag, dan vertalen wij dat naar structurele hulp, bijvoorbeeld school- en lunchgeld voor de allerarmsten. U kunt eenmalig een gift doen, kiezen voor een onderhandse akte of een bepaald project. Mogelijkheden genoeg!

HARTVERWARMEND

Het is al weer 10 jaar geleden dat wij een donatie hulpmiddelen kregen van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Een nieuwe hulpvraag van een van onze partners voor hulpmiddelen voor (jonge) gehandicapten bracht ons opnieuw op hun pad. Lees verder

ACTIES EN EVENEMENTEN

 

Maatschappelijke organisaties zetten zich vaak in voor een goed doel. Wilt u iets op touw zetten voor Maha Mata? Wij geven graag een presentatie ter ondersteuning! Zelf organiseren wij jaarlijks de sponsortocht Voetprints voor Nepal, voor wandelaars en fietsers met steeds een mooi, nieuw doel.

ANBI

Maha Mata is een ANBI (Algemeen Nut Beogende instelling). Giften doneren aan onze stichting geeft niet alleen voldoening, maar ook belastingvoordeel voor particulieren en bedrijven. Lees hier  alles over de ANBI en voorwaarden.

0181-663821

info@mahamata.nl

Nieuwesluisplein 33

3218VP Heenvliet

IBAN NL80 INGB 0000 0081  83

BIC   INGBNL2A

KvK   24359674

ANBI 22469

@ Maha Mata Nederland